Bun venit pe Oferte Sarbatori!

Siteul pe care gasesti cele mai bune oferte, alese de catre editori pentru ca tu sa poti achizitiona la un pret bun produsele, servicile si cadourile de care ai nevoie.

Ce reprezinta siteul “Oferte Sarbatori”?

Siteul Oferte Sarbatori intentioneaza sa fie o sursa activa de promotii, cupoane discounturi si campanii de reduceri ale magazinelor de produse si servicii online din Romania si din afara pentru a-i ajuta pe utilizatorii de internet din Romania sa achizitioneze produsele si servicile dorite la un pret mai mic de fiecare data cand se iveste ocazia.

De ce “oferte sarbatori”?

Sarbatorile se impart in mai multe tipuri si de fiecare data cand exista o sarbatoare magazinele online se intrec in oferte. Astfel avem urmatoarele tipuri de sarbatori in cadrul carora putem avea parte de oferte:

  • Religioase (Pastele, Craciunul etc.)
  • Nationale (1 Mai, 1 Decembrie etc.)
  • Comerciale (Black Friday, Cyber Monday etc.)
  • Internationale (Thanksgiving)
  • Sarbatori de brand

Tocmai de aceea am denumit siteul generic Oferte Sarbatori fiindca vom incerca sa publicam cele mai bune oferte cu ocazia oricarei dintre sarbatori.

Cum publicul tinta al acestui site e reprezentat de romani o sa ne asiguram ca toate ofertele pe care le vom prezenta vor avea disponibilitate doar in Romania sau si in Romania in functie de furnizor.

Daca ai ajuns aici pe site din postura de utilizator si vrei sa ramai la curent cu toate ofertele publicate aici pe site atunci te invitam sa te abonezi la Newsletter.

Daca esti furnizor si vrei ca ofertele tale sa apara aici pe site atunci ne poti contacta folosind formularul de contact.

1864255